Goede behandeling en duidelijk in wat de visie is voor deze klacht.
Therapeute stelt alles in het werk om tot een goed resultaat te komen
Kundige fysiotherapeuten
Suzanne
Ze verstaat haar vak. Ze weet waar ze het over heeft en wat de beste behandeling voor me is. Ik heb vertrouwen in haar en ze heeft een prettige manier van communiceren.
Babs van der Putten
Ze is vriendelijk, geeft duidelijk uitleg wat de eventuele oorzaken zijn, geeft tips die je zelf kunnen helpen.
Zeer deskundig en duidelijk
Ik voel me serieus genomen en voel me op mijn gemak. Daarnaast is de fysio zeer deskundig en legt hij goed uit waarom bealde oefeningen nodig zijn.
Prettig persoon en kundig
Agnieszka Cap
Ik ben door een vriendin naar jullie toegewezen. Ik liep al een tijdje met een nek problemen. Ze zei dat ik echt naar jullie toe moet. Zo gedaan en ik ben super blij mee! Eindelijk ben ik van die...Ik ben door een vriendin naar jullie toegewezen. Ik liep al een tijdje met een nek problemen. Ze zei dat ik echt naar jullie toe moet. Zo gedaan en ik ben super blij mee! Eindelijk ben ik van die pijn af ! Pff was een heerlijke gevoel! Super bedankt Marieke
Een prettige ervaring, goede adviezen en goede vooruitgang in de behandeling, top