Vriendelijk en duidelijke communicatie. Leeft zich in in mijn dochter en stelt haar op haar gemak.

Alle aspecten. Plan van aanpak, doel, resultaat.

Erg gemotiveerd en bereid om te helpen. En geeft het gevoel er alles aan te willen doen om mijn doel te bereiken

Hugo Speek

Samen gezocht naar beste behandeling en inzet en dit was erg prettig en zou ik niet anders hebben gewild. Remco luisterde goed naar mijn ervaringen en paste de behandeling waar nodig aan. Super... Samen gezocht naar beste behandeling en inzet en dit was erg prettig en zou ik niet anders hebben gewild. Remco luisterde goed naar mijn ervaringen en paste de behandeling waar nodig aan. Super tevreden!

Lucie van sprundel

Hanneke gaf praktische tips om te oefenen. Ze wist de oefeningen goed over te brengen op onze dochter

Snel geholpen. Serieus en deskundige behandeling. Goede uitleg wat zij ging doen. Ook de receptioniste hielp mij erg goed.

Ze straalt rust en vertrouwen uit. Niet alleen de behandeling van haar was goed, maar ook de uitleg wat jezelf kunt doen thuis om oefeningen te doen.

Vriendelijk persoon en wanneer je dingen vraagt of toch nog onzeker ergens over bent, krijg je goed antwoord en wordt er nog een sessie gepland. Daarbij kon het aan huis en dat was ook heel fijn!