Pieter Smolders

Wanneer mensen mij specifiek zouden vragen naar een fysio in de omgeving van hilvarenbeek.

Ik kwam in een hele vervelende en pijnlijke situatie. Gelukkig kon ik heel snel terecht. Met goede adviezen en behandelingen, was ik snel weer op de been. En ik weet als het mis gaat, ik zo weer... Ik kwam in een hele vervelende en pijnlijke situatie. Gelukkig kon ik heel snel terecht. Met goede adviezen en behandelingen, was ik snel weer op de been. En ik weet als het mis gaat, ik zo weer terecht kan. Ik vertrouw enorm op Francois zijn kennis en kunde.

Nee geen aanbevelingen. Was prima!
Vriendelijke en kundige begeleiding. Goede tips voor oefeningen. ( dat mag mss wat strenger)

Ze weet goed wat ze doet en vraagt ook wat je wil en bespreekt of het nut heeft. ze is heel vriendelijk

Goede behandeling en uit leg voor thuis te oefenen werkt samen heel goed

Vriendelijkheid, kundig en geeft duidelijke uitleg.

Alle afspraken keurig op tijd. gemoedelijke omgang met cliënten.

Hij was aardig en geduldig met mijn moeder. Daarnaast bouwde hij een goede band met haar op zodat zij ook het vertrouwen kreeg.

Anne van Gool

Door deze fysio afspraken kon ik gewoon springen op het nederlands kamoioenschap en ben ik eeeste geworden. En ben ik gekwalificwerd voor het Ek.