Nikkie

Behandeling is in goed overleg met mij als patiënt. Vanuit deskundigheid en begrip.

Welna

De fysiotherapeut heeft goed uitgelegd waar mijn klachten vandaan komen, hoe ze te behandelen zijn en hoe lang dat gaat duren. Samen hebben we naar de beste aanpak gekeken. Ik werd serieus genomen... De fysiotherapeut heeft goed uitgelegd waar mijn klachten vandaan komen, hoe ze te behandelen zijn en hoe lang dat gaat duren. Samen hebben we naar de beste aanpak gekeken. Ik werd serieus genomen en de voortgang werd goed bewaakt. Er waren geen onnodige behandelmomenten nodig. De fysiotherapeut heeft goed teruggerapporteerd richting de behandelend specialist.

Tess

Na verschillende bezoeken aan huisarts en ziekenhuis die niets opleverden, wist de fysiotherapeut binnen tien minuten exact te vertellen wat er aan de hand was en hoe ermee om te gaan.

René van den Boogaard

Prettig contact, goede diagnose, goede nazorg, goede behandeling.

Robbert

Beste ervaringen in een reeks van diverse praktijken

A van Oers.

Het probleem waar ik voor kwam is niet helemaal over.

Dimphy Roosen-Pelkmans

Ik ben meerdere malen geweest en ik heb altijd prima ervaringen. Ik wordt netjes behandeld en men neemt mij serieus.

Houtepen

Hulp heeft die uitwerking gegeven waarvoor ik kwam. Een garantie dat de klacht niet terugkomt kan natuurlijk nooit gegeven worden.