Is terzake kundig. Toont echte betrokkenheid en leeft mee.
Goed overleg als collega's en fijn contact
Goede uitleg en adviezen waar ik wat aan heb en mee aan de slag ga, ben gegaan.
Zeer betrokken, enorme variëteit in oefeningen (logisch) heel sympathiek
Deze praktijk beschikt over een aantal gespecialiseerde therapeuten die elk probleem deskundig aan kunnen pakken. Daardoor bieden ze een breed en kwalitatief goed pakket voor iedereen met...Deze praktijk beschikt over een aantal gespecialiseerde therapeuten die elk probleem deskundig aan kunnen pakken. Daardoor bieden ze een breed en kwalitatief goed pakket voor iedereen met lichamelijke klachten.
Frans van Enschot
Sorry voor de late reactie. volgens mij was de rugblesure te wijten aan overbelasting van mijn lichaam door te weinig slaap. het betreft hier 3 a 4 maanden dat ik snachts maar 4 a 4,5 uur sliep. Mij...Sorry voor de late reactie. volgens mij was de rugblesure te wijten aan overbelasting van mijn lichaam door te weinig slaap. het betreft hier 3 a 4 maanden dat ik snachts maar 4 a 4,5 uur sliep. Mij vrouw is nl rolstoelgebonden, gaat laat te bed, en ik moet haar 4 a 5 keer per nacht helpen met het naar de toilet gaan. een maand na de rugblesure kreeg ik tot 2 keer toe pijn in de rechter borst met een bloeddruk van >180. ik ben toen langer gaan slapen >8 uur, en nu ben ik van de klachten af. bij vragen kan je me bellen. grtz frans
Duidelijke uitleg over de behandeling en de te nemen stappen. Vroeg door bij onduidelijkheden, relaxte sfeer, humor