Heel tevreden over bekwaamheid, vriendelijkheid en behulpzaamheid.
Heel zorgvuldig in behandeling en luistert goed naar de klachten.
Hele betrokken en kundige vrouw. Veel feeling met de kids. Wist de schrijf therapie leuk en positief te maken. Kind krijgt zo niet het gevoel dat hij iets niet goed kan maar wordt juist enorm...Hele betrokken en kundige vrouw. Veel feeling met de kids. Wist de schrijf therapie leuk en positief te maken. Kind krijgt zo niet het gevoel dat hij iets niet goed kan maar wordt juist enorm positief benaderd. Goede vooruitgang gezien in zijn schrijven.
Toon van den Heuvel
Kundige en vriendelijke fysiotherapeut (Esmee). Al met al goed bevallen
Danny
Hij gaf duidelijke uitleg en als ik vragen had kon ik het altijd vragen en met goede voorbeelden hoe ik het zou verbeteren
Hij wist niet wat er mis en heeft mij doorverwezen daarvoor heb ik wel een rekening gekregen voor de volle tijd die was ingepland inplaats van de tijd die benut is. Dit terwijl de fysio van te voren...Hij wist niet wat er mis en heeft mij doorverwezen daarvoor heb ik wel een rekening gekregen voor de volle tijd die was ingepland inplaats van de tijd die benut is. Dit terwijl de fysio van te voren als wist dat ik beter naar iemand anders had kunnen gaan in de praktijk.
Tristan is een leuke Therapeut die verstand heeft van zaken. Hij weet waar die over praat. Heb altijd met veel plezier met conditie proberen op te bouwen.
Ze was lief, leuk en toch serieus naar mijn dochter. Wist mijn dochter op de juiste manier te motiveren om de oefeningen te doen. En als mijn dochter pijn klachten aangaf daar goed naar te kijken en...Ze was lief, leuk en toch serieus naar mijn dochter. Wist mijn dochter op de juiste manier te motiveren om de oefeningen te doen. En als mijn dochter pijn klachten aangaf daar goed naar te kijken en te behandelen.