Zeer goed geholpen, weet waar hij mee bezig is, en houd rekening met de mensen
In mijn geval met de sport die ik beoefend.

marieke

Ik zat na 3/4 van de behandeling er even helemaal door heen en dacht dat het niet zou gaan helpen dat we niet de juiste manier
gevonden kregen. en de oorzaak. gelukkig bleef ze zoeken en...
gevonden kregen. en de oorzaak. gelukkig bleef ze zoeken en uitleggen wat er gebeurd en hoe de hadn in elkaar steekt.
ik ben zo goed als klachten vrij en ben blij dat esmee niet heeft opgegeven en me motiveerde om te geloven dat het goed komt maar dat het tijd nodig heeft.

De behandelaar was nietecht specialist in mijn klachten, heb daarna wel een specialiste gehad. Dat wil niet zeggen dat de behandelaar geen verstand van zaken had, in tegendeel. Hij en zij hebben me... De behandelaar was nietecht specialist in mijn klachten, heb daarna wel een specialiste gehad. Dat wil niet zeggen dat de behandelaar geen verstand van zaken had, in tegendeel. Hij en zij hebben me prima behandeld.

Mark van den Brand

Zeer kundig, open en vriendelijk. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, zegt wat hij doet en waarom. legt duidelijk uit welke oefeningen je moet doen en voor welk resultaat. Kortom erg... Zeer kundig, open en vriendelijk. Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, zegt wat hij doet en waarom. legt duidelijk uit welke oefeningen je moet doen en voor welk resultaat. Kortom erg prettig om met hem tot verbetering van jezelf te komen.

Het doel was om een diagnose te stellen. Dat is gerealiseerd.

Duidelijk, meedenkend, weet waar hij mee bezig is.. goede begeleiding aanwezige stagiaire.

Duidelijke uitleg en bij de oefening meteen aangeven wat beter was of niet goed na een paar keer al resultaat voelen

Kundige behandeling en geeft vertrouwen dat t goed komt