Persoonlijkheid, toegankelijkheid en deskundigheid allen top in orde!
Goede begeleiding, vriendelijke persoon
Hij is vriendelijk, en geeft de hulp en adviezen die je nodig hebt
Heel kundig
Communiceert op een prettige manier met het kind en is heel toegankelijk.
Warme persoonlijkheid, betrokken, open, goede communicatie met zowel kind als ouder. Toegankelijk, vriendelijk en deskundig
K.Bouw
Gezien dit mijn 3de kindje is waarvan 2de met een voorkeurs houden is was dit een soort van opfris cursus voor mij. De fysio therapeute heeft goed gekeken naar Lucas ook nu tijdens de corona is goed...Gezien dit mijn 3de kindje is waarvan 2de met een voorkeurs houden is was dit een soort van opfris cursus voor mij. De fysio therapeute heeft goed gekeken naar Lucas ook nu tijdens de corona is goed contact geweest. Ook zag de fysio als Lucas te moe was dat wellicht het video consult beter op later moment kon plaats vinden om hem beter te beoordelen.
Mocht ik in de toekomst weer tegen problemen aanlopen met een van mijn kinderen zal ik zeer zeker weer contact opnemen.
AS
Deskundigheid en doorvragen om tot de kern te komen
wilma van der Velden
Enorme deskundigheid, bereidheid om mee te denken, duidelijke uitleg ook via visuele ondersteuning op computer, goede lich. behandeling en instructies voor thuis, en vooral ook warme contact en...Enorme deskundigheid, bereidheid om mee te denken, duidelijke uitleg ook via visuele ondersteuning op computer, goede lich. behandeling en instructies voor thuis, en vooral ook warme contact en nazorg, telefonisch nabellen tijdens corona.
Patrick Sprang
Goed luisteren naar mij klacht, nam goed de tijd, vroeg door, besprak samen de behandeling, luisterde goed naar mijn ervaring en gaf vertrouwen.