Ine is een prachtmens en begrijpt en instrueert mijn zoon perfect!
Maarten Van pinxteren
Hij neemt het serieus en gaf me duidelijke uitleg. Ik kan het iedereen aanraden.
Marjan
Zeer goede ervaringen met de therapie. Als ik een aantal weken niet geweest ben, merk ik meteen het verschil.
luuk
Deed wel dingen die leken te helpen, maar minder goed dan die ik hiervoor heb gehad
Henk den Otter
Nadat ik het doel van mijn bezoek had doorgegeven, kwam hij meteen met het aangeven waar de klacht door kwam en wat de beste behandeling daarvoor zou zijn, welk spieren versterkt moesten worden. Hij...Nadat ik het doel van mijn bezoek had doorgegeven, kwam hij meteen met het aangeven waar de klacht door kwam en wat de beste behandeling daarvoor zou zijn, welk spieren versterkt moesten worden. Hij heeft mij oefeningen aangedragen om de klacht te laten verminderen en mij hulpmiddelen aanbevolen om daar zelf mee te werken.
Jos Vermeer
Goede en adequaat geholpen in een vriendelijke sfeer.
Peter van de wijdeven r
Deskundige mensen
Werner
Uiterst tevreden over mijn behandelaar Dennis. Goed beeld gevormd en goede behandeling en vakkundig getaped! Maakte me ineens weer mobiel
Jos van de Loo
Betrof een korte behandeling. dus heb slechts een beperkt beeld gekregen.
Els Grandia
Wij hebben goede tips gekregen om de houding van ons kindje te verbeteren.