Goede zorg verleend, maar mijn klachten zijn nog steeds niet echt verdwenen. Dat zal waarschijnlijk meer tijd kosten.
Swanenberg Swinkels
Hij luisterde naar mijn verhaal en wist de juiste pijnpunten te vinden. Logisch natuurlijk voor een fysio maar voor mij wel prettig.
Lo
l
Vertrouwen .goed gevoel
Hetty
Ik ben voor iets kleins naar Michel gestuurd maar ondertussen had ik ergens anders meer last van en dat heeft hij meteen mee behandeld. Zeer te vreden
wim de laat
Mijn therapeut ( M de Gruyter) heeft alles geprobeerd om me een beetje mobiel te krijgen.had problemen met elleboog,nek en rug.Helaas was het erger dan dat we dachten,hij adviseerde me een...Mijn therapeut ( M de Gruyter) heeft alles geprobeerd om me een beetje mobiel te krijgen.had problemen met elleboog,nek en rug.Helaas was het erger dan dat we dachten,hij adviseerde me een verwijzing naar Neuroloog en Orthopeed.
Hans de Visser
Hij had de diagnose snel en deskundig gesteld en goed uitgelegd en op mijn i pad de oefeningen gezet. Is professioneel
M v esch
Het was gewoon allemaal perfect
MG
Daar de oorzaak gevonden was en een operatie nodig bleek. Na een heel goede nabehandeling nu weer bijna volledig hersteld
Geen behoefte
Goede uitleg over de bedoeling en verbetering .
Annie Smits
Ik heb een nieuwe heup gekregen en m.b.v. Roxanne binnen 6 weken weer heel goed kunnen lopen dus echt SUPER!!!