Chantal van Schijndel

Ze heeft echt heel goed geholpen met m'n zoontje. Toppertje.

Peter van Zoggel

Goed geprobeerd te helpen maar geen vooruitgang, terug naar de huisarts gestuurd.
Ziekenhuisbezoek om een nieuwe scan te maken, 4 dagen later de uitslag en nu na 5,5 maand toch maar een spuit.
Dit heeft in mijn ogen al veel te lang geduurd.

Geertje

Goede therapeuten die weten waar ze mee bezig zijn.. Ik voelde me op mijn gemak.

John

(Voor zover te beoordelen) goede analyse klachten, behandeling toegespitst op wensen activiteiten

Nanneke

Hij weet waarom ik kom en krijg daar een zo snel mogelijke behandeling bij. En het voelt ontzettend vertrouwd

Leonie Schellekens

Ik heb de therapeut bij wie ik onder behandeling was ervaren als een deskundige en vakbekwame fysiotherapeut. Hij nam mijn klachten serieus, anticipeerde tijdens behandeling op mijn klachten en gaf... Ik heb de therapeut bij wie ik onder behandeling was ervaren als een deskundige en vakbekwame fysiotherapeut. Hij nam mijn klachten serieus, anticipeerde tijdens behandeling op mijn klachten en gaf adviezen tav houding, oefeningen etc.