Volledig vertrouwen dat de juiste methode en de juiste nehandeling wordt uitgevoerd.
Anita
Vanwege mijn vergaande slijtage van nekwervels met 3 hernia’s ben ik zeer beperkt in mijn bewegingen. Dankzij de fysiotherapie kan ik dagelijks voldoende functioneren zoals mijn huishouden doen,...Vanwege mijn vergaande slijtage van nekwervels met 3 hernia’s ben ik zeer beperkt in mijn bewegingen. Dankzij de fysiotherapie kan ik dagelijks voldoende functioneren zoals mijn huishouden doen, fietsen en wandelen. Daarom heb ik ook alleen afspraken wanneer het niet goed met mij gaat en dan heb ik weer 1 a 2 behandelingen nodig. Hiervoor is begrip en volledige medewerking. Chapeau!
Roozendaal
Echt een vakman die mij veel vertrouwen gaf
René O
Betrokken, deskundig, geïnteresseerd, bespreekt het te behalen doel en stelt hier de behandeling op af, is reëel wat al dan niet haalbaar is en adviseerd hierin.
Liesbeth
Zeer tevreden
Femke Claassen
Ik had zowel bij mijn rug klachten als voetklachten na 1 a 2 keer veel verbetering
Ingrid van Bernebeek
Deskundig en erg met me meedenkend naar een oplossing waar ik daadwerkelijk iets mee kan.
esther
Veel kennis,
Linda Voets
Prettig contact, open over begeleiding en plannen, deskundig en ervaren, rustig en toegankelijk
Leontine van Kalken
Dennis is een persoon die goed luisterde, Vertrouwen en kunde uitstraalde.