Michel is mijn therapeut. Hij is erg betrokken en zeer deskundig. Hij weet precies welke oefeningen rendabel zijn en kan ze erg goed uitleggen. Liefste voor iedere klacht terechtkomen bij Michel
Elke
Snel een duidelijk beeld van mijn klacht en een goed behandelplan. Halverwege werd ik doorverwezen naar een collega, die mijn klacht sneller, met meer effect kon behandelen.
Oog voor mijn klachten en juist handelen wat nodig is,daarnaast een goed advies mochten de klachten weer toenemen.
Lia Hendriks
Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en zorgvuldigheid waarmee ik ben behandeld. Het contact verliep heel prettig, ongedwongen, serieus en respectvol. Een grondig onderzoek en uitsluiten van...Ik ben onder de indruk van de deskundigheid en zorgvuldigheid waarmee ik ben behandeld. Het contact verliep heel prettig, ongedwongen, serieus en respectvol. Een grondig onderzoek en uitsluiten van zaken leidde tot een goede diagnose en een goed behandelplan deed de rest. Ik ging met een klacht die ik al best lang had en waarvan ik dacht dat het erbij hoorde omdat ik de vijftig ben gepasseerd, niets was minder waar! Ik werd gemotiveerd om de oefeningen te doen die hebben bijgedragen aan de verbetering. Ik heb geen enkel negatief feedback punt. Een verder positief punt; in de praktijk werken verschillende fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialiteit, er is onderling overleg en uitwisseling, dat vind ik heel goed.
Teuntje Derks-Versluis
Ine is 3 keer thuis langsgekomen om Guus te behandelen. Door de tips zijn de klachten sterk verminderd en het contact verliep heel goed. Er werd goed afgestemd op de situatie, kortom we zijn zeer...Ine is 3 keer thuis langsgekomen om Guus te behandelen. Door de tips zijn de klachten sterk verminderd en het contact verliep heel goed. Er werd goed afgestemd op de situatie, kortom we zijn zeer tevreden.
ad van de ven
Goede kennis van de klacht
Omdat hij allerlei mogelijkheden probeerde om mijn klachten te verminderen
Aniek van Dijk
Ze was heel vriendelijk en ze heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten verminderd zijn.
Hanny van Kaathoven
Ik ben voor 80% van mijn klachten af en heb mede door Tristan Peters een hele fijne ervaring gehad. De behandeling was absoluut zeer pijnlijk maar het resultaat is goed dus de pijn zeker waard.
Jolanda Quik
Mijn fysiotherapeut neemt mijn klachten heel serieus, en zorgt er ook voor dat de klachten echt heel veel verminderen, en op het moment ook helemaal weg zijn.