Ik vind Tristan een zeer prettige fysiotherapeut. Hij luistert goed, heeft veel kennis, neemt me mee in de behandeling, overlegt maar neemt het voortouw daar waar nodig. Ik heb erg veel van Tristan...Ik vind Tristan een zeer prettige fysiotherapeut. Hij luistert goed, heeft veel kennis, neemt me mee in de behandeling, overlegt maar neemt het voortouw daar waar nodig. Ik heb erg veel van Tristan geleerd, zowel mentaal als fysiek. Hij heeft me heel erg goed begeleid in de aanloop naar en ook na mijn gastric sleeve. Realistisch, empathisch, duidelijke uitleg. Ook in de periode dat ik veel te zwaar was, maar nog niet aan een operatie dacht is hij me blijven steunen en heeft met me gezocht en gekeken naar de mogelijkheden die lichaam en geest hadden.
Tristan, ontzettend bedankt voor alles!
Goede uitleg en vooruitgang
Als dezelfde zich voor doen
In elk geval wel
Het was duidelijk en met goed resultaat.
Plezierig contact en deskundige behandeling
Goed gesprek goede voorlichting goedebehandeling
Deskundig en aardig
Analyse logisch, goed onderbouwd, helemaal prima, behandelplan idem, voorgestelde oefeningen helemaal to the point en effectief. Met als gevolg snel herstel door de gerichte oefeningen.