De fysiotherapeut heeft goed uitgevraagd en daarna duidelijk aangegeven dat hij over de oorzaak van mijn klachten gedeeltelijk afwijkend dacht dan ikzelf. Daardoor werd de oorzaak beter in beeld... De fysiotherapeut heeft goed uitgevraagd en daarna duidelijk aangegeven dat hij over de oorzaak van mijn klachten gedeeltelijk afwijkend dacht dan ikzelf. Daardoor werd de oorzaak beter in beeld gebracht en zijn er oefeningen aangeboden die de gevolgen al duidelijk hebben verminderd. Dit alles in goed overleg met een duidelijke sturing door de therapeut en steeds met een duidelijke uitleg.

Anneke is rustig, neemt de tijd. Ze komt volgens afspraak en is duidelijk in wat ze doet, hoe ze het doet en wat er bereikt moet worden.

Vriendelijk en duidelijke uitleg. Nam mijn klachten zeker serieus.
Goede uitleg en oefeningen voor thuis.

Goede begeleiding, duidelijke uitleg en de tijd voor je nemen.

Michelle Verhoeven

Ze is heel duidelijk, geeft goeie aanwijzingen en is erg vriendelijk

Lars is professioneel en ziet wat iemand nodig heeft , geeft goede adviezen en is ook een luisterend oor voor mij geweest. Hij heeft mij geleerd om stappen te maken in mijn behandeling door goed op... Lars is professioneel en ziet wat iemand nodig heeft , geeft goede adviezen en is ook een luisterend oor voor mij geweest. Hij heeft mij geleerd om stappen te maken in mijn behandeling door goed op mijn grenzen te letten.