Als je verder geen medische geschiedenis hebt qua rug en heup klachten zou ik hem aanraden.
Als er iemand naar vraagt
Zijn manier van handelen kwam proffesioneel over
Ik heb vanaf het allereerste gesprek en behandeling het volste vertrouwen gehad dat het goed zou komen. Er was steeds een duidelijke uitleg, mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en alles werd...Ik heb vanaf het allereerste gesprek en behandeling het volste vertrouwen gehad dat het goed zou komen. Er was steeds een duidelijke uitleg, mijn vragen werden uitgebreid beantwoord en alles werd heel duidelijk uitgelegd en de oefeningen werden goed uitgelegd. De behandeling heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren.
Prettige sfeer, goede behandeling die samenwerken met mijn afspraken bij de fitness van topfysio
Ik heb samen met de fysiotherapeut het hoogst mogelijk resultaat behaald na de operatie
Nancy
Kundig, begripvol, meedenken en veel goede tips.
Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen.
Annemarie
In het begin van de behandeling een doel gesteld, behandeling gestart en doel behaald binnen een korte tijd!