Ik ken de therapeut al vele jaren hij is heel kundig en ik heb veel vertrouwen in hem. Probeert met je mee te denken en luistert goed. Top therapeut.
Wilco vissers
Duidelijk in uitleg en heb er een goed gevoel bij
Benadering+uitleg, deskundigheid
Els Brendel
Deskundigheid, enthousiasme en persoonlijke benadering.
Deskundigheid en laagdrempelig.
Omdat het een fijne Fysiotherepeut is die ookal gaan de kalchten vanzelf over met de juiste belasting en rust er toch verder word gekeken voor eventueel nog een keer terugzien voor hoe het dan gaat...Omdat het een fijne Fysiotherepeut is die ookal gaan de kalchten vanzelf over met de juiste belasting en rust er toch verder word gekeken voor eventueel nog een keer terugzien voor hoe het dan gaat en er toch een kleine behandeling aan vast kwam dus de klachten goed en serieus werden opgenomen en daar actie op werd ondernomen.
Kundige vriendelijke dame, die weet waar ze het over heeft en goede duidelijke tips/oefeningen geeft. Voelde me op me gemak bij haar en voelde me serieus genomen.