Kaisa nam mijn klachten serieus en is goed op de hoogte en weet welke behandelingen nodig waren.Ze is goed voorbereidt, daadkrachtig en erg kundig, Er wordt echt gekeken wat jij op dat moment...Kaisa nam mijn klachten serieus en is goed op de hoogte en weet welke behandelingen nodig waren.Ze is goed voorbereidt, daadkrachtig en erg kundig, Er wordt echt gekeken wat jij op dat moment nodig hebt.en aan kan Ze is vriendelijk, erg belangstellend en zorgzaam,denkt mee en geeft goede tips, Door stagiaire vaak langer kunnen blijven om extra te oefenen. Ik heb altijd het volste vertrouwen in Kaisa gehad
Gozé
De therapeute heeft perfect uitgelegd wat het probleem van de klacht veroorzaakte, met duidelijke visuele voorbeelden. Vervolgens heeft zij op een zeer goede manier aangegeven hoe zij het...De therapeute heeft perfect uitgelegd wat het probleem van de klacht veroorzaakte, met duidelijke visuele voorbeelden. Vervolgens heeft zij op een zeer goede manier aangegeven hoe zij het fysieke probleem zou aanpakken. Tijdens de behandelingen werd de klacht steeds minder, mede door de door haar gegeven "thuis opdrachten" . Ik ben dan ook zeer te spreken over deze therapeute en zal als ik in de toekomst nogmaals fysio nodig mocht hebben zeker om deze therapeute verzoeken. Kortom Top fysio, altijd zeer vriendelijk en zeer deskundig.
John Moes
Zeer kundig en luisterde naar mijn klachten
Joke Groenevelt
Perfect en doelgericht behandeld voor mijn klachten. Met behulp van oefeningen kllachtenvrij!
Leonoor
Luisterde goed naar mijn klachten, super goede en effectieve behandelingen gehad.
M.Coster
Hij neemt altijd mijn klachten serieus.hij is vakkundig en vertrouwd.ik ben zeer tevreden.
fatima ismail
Omdat zij heel goed is met haar werk
Gijsbers m
Om het uiterste eruit te halen wat er nog mogelijk is aan beweging, super
Hoes m. j. m.
De serieuze aandacht die er is, het overleg met je, maar vooral het waar te nemen resultaat van de aanpak!
Knietje
Gewoon zeer tevreden over behandeling, voortgang en resultaat