Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en behandeling Ook over het contact dat we steeds hadden over het verloop van mijn behandeling Ik zal zeker, indien nodig deze fysiotherapie...Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en behandeling Ook over het contact dat we steeds hadden over het verloop van mijn behandeling Ik zal zeker, indien nodig deze fysiotherapie contacten Hele goede ervaring, dik tevreden
Ze keek verder dan de klacht
Omdat hij zeer acuraat is en bevlogen zeer rustig overkomt en alles duidelijk uitlegt
Ik werd heel vriendelijk ontvangen, kreeg goede tips en oefeningen, daardoor was mijn schouder ook heel snel genezen
Ontzettende fijne praktijk, deskundige fysio's en goede hulp, ik kom speciaal uit den bosch, omdat een goede fysio goud waard is! Zowel Noreen als Ginneke zijn toppers!
Ervaren en heel prettig in de omgang het niet optimale effect van de behandeling heeft niets met de fysiotherapeut te maken
Walther Burg
Oprechte fysiotherapeut, inlevend, prima behandeling
Dat het effectieve behandelingen zijn geweest waar ik veel baat bij heb en ik nu klachtenvrij ben.
Zeer vriendelijk luister goed naar je en geeft goede uitleg