Jan is zeer begaan, denkt altijd mee, is zeer behulpzaam en een zeer ervaren Fysiotherapeut. Blijft ook kritisch en nuchter naar de situatie kijken.
Had geen toegevoegde waarde voor mij
Het protocol werd gevolgd, zonder voldoende rekening te houden met bijkomende klachten en met effecten van de oefeningen.
Ik werk al jaren lang samen met Jan en hij neemt mijn kleine problemen zeer serieus,daardoor kan ik zowel in de sport als in mijn werk heel goed blijven functioneren ondanks de inmiddels steeds...Ik werk al jaren lang samen met Jan en hij neemt mijn kleine problemen zeer serieus,daardoor kan ik zowel in de sport als in mijn werk heel goed blijven functioneren ondanks de inmiddels steeds verder oplopende leeftijd (56 jaar).Omdat we allebei sporters zijn snapt Jan dat ik de lat hoog leg,dat is een groot voordeel om max resultaat te behalen. En het is een heel prettig persoon om mee om te gaan!!
Hielke
Fijn en aardig persoon. Die naar me luistert en vraagt hoe het gaat. Het is heel goed gegaan
Ze is betrokken en doet erg haar best
Fijne meid
Peter Rijnierse
Ze was duidelijk, werkte snel en doelgericht, kon ook luisteren en gaf goede adviezen en een adequaat oefenprogramma.
Petra de Moor-Graffelman
De vooruitgang van mijn probleem
Goede en duidelijke begeleiding en onze zoon ging met plezier.