Deskundigheid, vriendelijkheid, en effectieviteit allemaal top

Katinka Ariens

Gineke is sociaal, vlot in de omgang en heeft kennis van zaken. Ze maakt goed duidelijk wat nodig is of waar zij mee bezig is en vragen worden direct helder beantwoord. Gineke denkt mee in... Gineke is sociaal, vlot in de omgang en heeft kennis van zaken. Ze maakt goed duidelijk wat nodig is of waar zij mee bezig is en vragen worden direct helder beantwoord. Gineke denkt mee in oplossingen in plaats van problemen en staat altijd open om hierover in gesprek te gaan.

Belde meteen terug om een afspraak in te plannen, ze nam me van het begin af aan serieus, communiceerde goed, ook tijdens de behandeling. Legde uit waarom ze bepaalde handelingen verrichtte.

Jacob Danso-Quayson

She is very attent with my problem. She thinks about it and gives me further advice and treatment the next I attend.

Voelde de onzekerheid en voelde me niet compleet serieus genomen

Annet van Buul

Ze neemt me serieus en ondanks dat ze weet dat het niet beter dan dit wordt helpt ze me om het stabiel te houden wat voor mij heel belangrijk is

t vd doelen

De persoonlijke benadering en goede effectieve behandeling zeer kundig therapeut is mijn ervaring

Denkt goed mee, geeft echte individuele aandacht en adviezen. Zegt duidelijk wat haalbaar is. Is deskundig, doorziet mij.