De deskundigheid en het hielp goed. Het was een oude hardnekkige klacht. Maar het is bijna opgelost. Nooit gedacht.
Serieus en empathisch en oplossingsgericht.
Jacques Verburgh7
Vakkundig, flexibel, en veel mogelijkheden in huis
Dit staat allemaal in de gegeven antwoorden
De fysiotherapeut is vriendelijk en geeft een hele goede uitleg. Over de behandeling zeer tevreden.
De kundigheid en positieve uitstraling
Hij geeft duidelijk aan waar het probleem zit en gaat daarmee het stappenplan bespreken en uitvoeren. Ik kan te zijner tijd als het nodig is bij hem terugkomen om plan verder uit te werken.
Vriendelijke same, die haar werk heel goed doet. Wat ik wel jammer vind, is dat de afspraak maar zo kort is. Je krijgt een x aantal behandeling vergoed vd verzekering. Waarom is één...Vriendelijke same, die haar werk heel goed doet. Wat ik wel jammer vind, is dat de afspraak maar zo kort is. Je krijgt een x aantal behandeling vergoed vd verzekering. Waarom is één behandeling niet een uur. Er zullen wel afspraken over zijn, maar vind het niet echt eerlijk.
Persoonlijk contact en goede adviezen. Veel kennis.