Als iemand rug klachten heeft. Zou het wel prettig vinden als er een mondkapje wordt gedragen. Afstand houden gaat niet tijdens behandeling !
Ik werd serieus genomen door de fysiotherapeut. Vervolgens werd er in overleg een plan van aanpak opgesteld met oefeningen voor thuis en behandeling op de praktijk.
Kasia Stebrowska is een zeer verantwoordelijk, betrouwbaar persoon en heeft een geweldige benadering van de patiënt en doet haar werk heel goed
Zeer kundig...vlot...vriendelijk en duidelijk
Kloosterboer
Kennis, en aandacht
Ben tevreden hoe zij mijn behandeld hebben
In mijn geval is dit niet te doen, ik heb via jullie een Tensbehandeling gevolgd in opdracht van Bergman Clinics in Naarden. Ik heb wel een goede ervaring met de therapeute, echter zou ze wekelijks...In mijn geval is dit niet te doen, ik heb via jullie een Tensbehandeling gevolgd in opdracht van Bergman Clinics in Naarden. Ik heb wel een goede ervaring met de therapeute, echter zou ze wekelijks contact met mij opnemen en dit is zonder reden gestopt na 2 weken.
Goede ervaringen, heb fysio al aanbevolen bij anderen.
Als iemand een persoonlijke begeleiding in een groep wil hebben, probeert zij elke persoon te begeleiden