De juiste en correcte behandeling. En bij twijfel toch verder willen gaan. Tot een nader onderzoek van de oorzaak. Met als uiteindelijk een positief resultaat. Zeer...De juiste en correcte behandeling. En bij twijfel toch verder willen gaan. Tot een nader onderzoek van de oorzaak. Met als uiteindelijk een positief resultaat. Zeer tevreden over de behandel wijze.
Vooral dat het de steeds dezelfde persoon is geweest en een gevarieerd, opbouwend programma
Joanna
De behandelingen verliepen in een prettige sfeer, het doel werd goed uitgelegd, er werd goed ingegaan op mijn opmerkingen of vragen. Ook de situatie rondom Corona werd goed opgelost, zo waren er...De behandelingen verliepen in een prettige sfeer, het doel werd goed uitgelegd, er werd goed ingegaan op mijn opmerkingen of vragen. Ook de situatie rondom Corona werd goed opgelost, zo waren er telefonische consulten. Dus ondanks de Corona, werd het goed opgelost.
Cor Hoorens
Kundig , prettig , klantgericht .
Bert van den heuvel
Fijne medewerkers nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit
Delia
Con el método de tratamiento he ameliorado ,aunque no al 100%. Valoro su capacidad de concentración en el trabajo y el trato personalizado.
Bert van den heuvel
Goede zorg en duidelijke uitleg
jeroen
Doet het goed
Diego Arentsen
Ze staan je bij, totdat het probleem verholpen is.