Ze gaf duidelijke uitleg waardoor de problemen elke keer terug kwamen en welke stappen ik kan nemen. Goede behandeling waardoor klachten verminderden.
Brendy Brands
Zeer deskundig en luisteren goed naar de patiënten.
Bennie van Leuken
Ik heb geen verbeteringen waargenomen, was vaak met 10 min. klaar moest gewoon het volle tarief betalen. Heb eerst 2 dry needling en daarna 4 shock waves gehad zonder resultaat en dan vind ik €300...Ik heb geen verbeteringen waargenomen, was vaak met 10 min. klaar moest gewoon het volle tarief betalen. Heb eerst 2 dry needling en daarna 4 shock waves gehad zonder resultaat en dan vind ik €300 erg veel ! zeker als ik daarna van de huisarts hoor dat er eigenlijk aan een tennisarm niks te doen is als 9-12 maanden rust.
Dorette van Alphen
Ik voel mij respectvol behandeld, begrepen en ben er door geholpen
Huub Raijmakers
Uitstekend op de hoogte
Slawomir Mielczarczyk
De pijn die ik had is weg ik kan veel meer sporten en fietsen het is nu veel beter geworden.
Michael de leeuw
Je wordt goed behandeld als Patieent en er wordt goed gekeken na de persoonlijke omstandigheden zowel privé als arbeid gerelateerd, fysiek maar ook psychisch. Zorgverleners zijn vakkundig en steven...Je wordt goed behandeld als Patieent en er wordt goed gekeken na de persoonlijke omstandigheden zowel privé als arbeid gerelateerd, fysiek maar ook psychisch. Zorgverleners zijn vakkundig en steven altijd naar een positief einddoel.