Omdat ik in die keren dat ik er geweest ben ik zeker 100 procent verbetering heb ben daar heel erg blij mee
G v Schijndel
Motiveert, stimuleert en zorgt dat mijn herstel met stappen vooruit gaat
Buijsen
Professioneel en geïnteresseerd, zoekt echt een oplossing
Isabel Bettgens
Omdat het goed is zoals altijd
Jamal
Doeltreffend met de behandeling. Heeft verstand van zaken. Enthousiast.
Coby Schijf
Ze doen het geweldig speciaal ook nog het zwemmen erbij.,
Connie
Ik geef het oordeel 10, omdat ik over alle aspecten die in de vragenlijst aan de orde komen erg tevreden ben en ik geen minpuntjes kan bedenken.
Rein Akkermans
Mijn fysio is zeer communicatief, open en hulpvaardig. Ook bij vragen/problemen via mail of telefoon. Beter zou nog kunnen: het stellen van heel concrete doelen en de termijnen die staan voor...Mijn fysio is zeer communicatief, open en hulpvaardig. Ook bij vragen/problemen via mail of telefoon. Beter zou nog kunnen: het stellen van heel concrete doelen en de termijnen die staan voor het halen daarvan.
Remon
Helaas door een ongeluk ben ik bijna 4 jaar onder behadeling geweest. In deze periode ben ik 4 keer geopereerd geweest aan mijn knie / onderbeen. Na veel behandelingen en zorg en trainen in een...Helaas door een ongeluk ben ik bijna 4 jaar onder behadeling geweest. In deze periode ben ik 4 keer geopereerd geweest aan mijn knie / onderbeen. Na veel behandelingen en zorg en trainen in een knie-, sportgroep ben ik weer op een punt gekomen waar ik uitbehandeld ben. Ik ben er nog niet 100% en dat zal misschien ook niet meer zo worden, maar met alle hulp die ik vanuit Slebus therapie heb gekregen voel ik me weer goed in mijn vel en kan ik gelukkig een lange nare periode afsluiten.