Marie van Bergen

Ik ben van mijn klachten af ,dus ik ben zeer tevreden .Hij vergat wel eens om mij oefeningen mee te geven .Of ernaar te vragen of ik ze wel had gedaan .

Riekie van de Wetering

Ik heb vertrouwen in de behandeling en men is er heel vriendelijk .

Henk Bultman

Haar motivatie en deskundigheid vind ik zeer goed.

Beppie de Laat

De 2 fysiotherapeuten die mij behandeld hebben, zijn zeer kundig en altijd vriendelijk. Ik ben altijd zeer correct behandeld. Helaas moet ik met deze behandelingen stoppen omdat ik naar een andere... De 2 fysiotherapeuten die mij behandeld hebben, zijn zeer kundig en altijd vriendelijk. Ik ben altijd zeer correct behandeld. Helaas moet ik met deze behandelingen stoppen omdat ik naar een andere provincie verhuis.
De behandelingen richtten zich met name op stabilisatie, het niet verder achteruit gaan, waardoor ik, met hulp, zolang mogelijk zelfstandig door het leven kan blijven gaan.

G. Drost

Mijn klachten worden heel serieus genomen en er wordt goed gekeken naar de samenhang met een behandeling in een ziekenhuis. Dit wordt goed met mij besproken.

Sandra van Rooij

Betrokkenheid van therapeut, duidelijke uitleg en het geven van realistische verwachtingen van te volgen therapie

Ans govers

Ik werd goed begrepen en behandeld. Goed gesprek over t resultaat van de behandeling.

maritijssen@gmail.com

Weet precies wat er allemaal moet gebeuren

t vd doelen

Luistert goed en doet alles in overleg met mij.