Perfect! Persoonlijk, geintetesseerd, meedenkend helemaal top
Josje van de Berg
Zij is erg kundig en heel vriendelijk. Met veel geduld en belangstelling voor de patient
Ans govers
We zitten op een lijn. Hij is rustig, legt goed uit,begrijpt mijn klachten
AT
Rustig en prettig in de omgang. Hij heeft contact opgenomen met de orthopeed over een andere diagnose.
Bea Biezeman
Ze was erg zakenkundig, legde alles heel goed uit, ik kreeg goede oefeningen die me heel goed geholpen hebben. Ik was heel erg blij met deze fysiotherapeute, erg vriendelijk.
PJ van Lieshout
Ik ben meteen goed geholpen en kreeg goede adviezen waar ik mee verder kan, ook al is het gestopt kan ik toch verder gaan met de oefeningen die ik gekregen heb. Ze was altijd beleefd en hield...Ik ben meteen goed geholpen en kreeg goede adviezen waar ik mee verder kan, ook al is het gestopt kan ik toch verder gaan met de oefeningen die ik gekregen heb. Ze was altijd beleefd en hield rekening met wat ik wel of niet aan kon
c.v.osenbruggen
Deskundig
Nathalie van den Berg
Na maanden met heel veel pijn te hebben gelopen, wat door de huisarts werd afgescheept met overbelast, rust en ibuprofen slikken, kwam ik bij mijn fysiotherapeut terecht op aanraden van een...Na maanden met heel veel pijn te hebben gelopen, wat door de huisarts werd afgescheept met overbelast, rust en ibuprofen slikken, kwam ik bij mijn fysiotherapeut terecht op aanraden van een vriendin. Na 2 weken voelde ik al resultaat en nu enkele behandelingen verder, ben ik zo goed als pijnvrij. Top. Ben zeer blij.
J
Niet onnodig doorgaan en op het juiste moment doorgestuurd naar de huisarts.