Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat onze dochter serieus werd genomen en op een hele positieve manier werd benaderd. De fysiotherapeut (Jan Slebus) luisterde echt naar haar. Verder legde hij...Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat onze dochter serieus werd genomen en op een hele positieve manier werd benaderd. De fysiotherapeut (Jan Slebus) luisterde echt naar haar. Verder legde hij goed uit waardoor haar klachten werden veroorzaakt, mbv een kunstgewricht en een poster aan de muur. Zo werd ook duidelijk waar de oefeningen voor dienden. Dit maakte het begrijpelijk en werkte stimuleerde haar om de oefeningen consequent uit te voeren.
Ad Torcque
Michelle ,de fysiotherapeut , weet waar ze mee bezig is en is zeer meegaand , ik heb veel vertrouwen gekregen in haar en de na / tussen zorg is optimaal .
Wendy
Ze zijn zorgzaam en is prettig om heen te gaan
Antoinette van breda
Heel tevreden over de behandeling Alleen jammer na 27 behandelingen zijn mijn vergoedingen via zorgverzekering gebruikt Klachten zijn nu weer terug
Ruud
De begeleiding en zorg zijn ruim voldoende. Helaas zijn de klachten niet verdwenen. De oorzaak hiervan ligt niet bij de fysiotherapeut en de therapie heeft wel gezorgd voor tijdelijke verlichting...De begeleiding en zorg zijn ruim voldoende. Helaas zijn de klachten niet verdwenen. De oorzaak hiervan ligt niet bij de fysiotherapeut en de therapie heeft wel gezorgd voor tijdelijke verlichting van de klachten en bevordering van de mobiliteit.
Astrid
Het was een gezellige fysiotherapeute die mijn klachten serieus nam en wist waar ze het over had. Ik ben erg tevreden.