Ben maar 2x geweest en toen doorverwezen naar een bekkentherapeut
Evita van der Laan
Snel resultaat, flexibel in de vragen, meedenken.
marleen weegels
Met 3 behandelingen sterke verbetering in gebied waar ik chronisch klachten. Ik heb de therapeute als sympathiek, zeer betrokken en kundig ervaren.
Ad Gerlings
Over de fysiotherapeute ben ik zeer tevreden geeft mij oefeningen voor thuis, waardoor ik gewoon kon blijven werken en sporten op een laag pitje. Dat vind ik wel heel belangrijk. Ondanks het voor...Over de fysiotherapeute ben ik zeer tevreden geeft mij oefeningen voor thuis, waardoor ik gewoon kon blijven werken en sporten op een laag pitje. Dat vind ik wel heel belangrijk. Ondanks het voor mij niet het gewenste resultaat heeft gegeven.
Peter
Er wordt goed naar mijn klachten en opmerkingen geluisterd. Hierop wordt de behandeling afgestemd. Daarnaast merk ik duidelijk, dat de behandeling het gewenste effect heeft bij mij. Naast de...Er wordt goed naar mijn klachten en opmerkingen geluisterd. Hierop wordt de behandeling afgestemd. Daarnaast merk ik duidelijk, dat de behandeling het gewenste effect heeft bij mij. Naast de reguliere manuele therapie, worden ook soms andere behandelingen toegepast om tot het gewenste resultaat te komen (bijv. dry needling)
Joke
Past behandeling aan bij mijn chronisch maar veranderende problematiek
Anita
Vriendelijk, goed overleg, geen éxtra onnodige behandelingen laten doen
Ine Lambers
Heel duidelijk naar mij toe.
Eline Baetsen
Fijn om mee te praten, ze nam de tijd en de klachten waren snel verholpen
Franka Gielis
Omdat er goed ingesprongen wordt op de aard van de klachten en ik me daarna een stuk prettiger voel. Er is ook openheid en een goede benadering naar de patiënt