Luistert, besteed , en serieus, veel tijd aan het probleem.
M. Moonen
Zij heeft mij zo goed mogelijk geholpen, Er was heel goed mee te praten. Dat ze me niet heeft kunnen helpen lag niet aan haar, maar aan mijn kwaal. Ze heeft me dan ook terug gestuurd naar de dokter
Wiel Hendrix
Ze nam je serieus en gaf je goed advies. Ik voelde mij op mijn gemak.
John Stroek
Behandelingen zijn prima en doelgericht, aandacht voor cliënt
Frank
Ben zeer te vrede over Mandy, had een duidelijk plan van aanpak, daar waar ik reactie had op een behandeling, wat overigens altijd werdt gevraagd, dan werd de behandeling aangepast. Zeer...Ben zeer te vrede over Mandy, had een duidelijk plan van aanpak, daar waar ik reactie had op een behandeling, wat overigens altijd werdt gevraagd, dan werd de behandeling aangepast. Zeer positief vriendelijke ingestelde dame, met duidelijke uitleg, en no nonsens. Is een aanwinst in jullie praktijk
Anoniem Weert
Vanwege de deskundige behandeling, to the point en met respect en vriendelijk.
Mia Tindemans
Serieus genomen
E.J.M.J.Vreuls
Uitstekende behandeling en een erg aardige fysiotherapeut.
Omdat zij na weinig behandelingen inzag dat de behandeling niet hielp en mij doorstuurde naar mijn huisarts.
Harm
Ik heb voor altijd fysiotherapie nodig en beter dan de huidige situatie wordt het niet