Perfecte diagnose. Knieproblemen bleken in heup en rug te zitten. Heeft verder gekeken dan het voordehand liggende. Prima amnanese
Hij doet alles om me te helpen. Zeer deskundig en serieus.
Gwendolina
Kundig, vriendelijk, behulpzaam
Peter Rietjens
Deskundig, praktisch, duidelijke uitleg, prettig in de omgang. goede diagnose, en niet langer behandelen dan nodig is. hij heeft met goed op weg geholpen en kan thuis de rest zelf doen
Antoinette Lardenoije
De mate van waarneming waar de fysieke problemen zitten en daar naar behandeling
Marijke
Omdat ik me gehoord voel, een goede behandeling krijg. Geen onnodig langere behandeling. En omdat ik me veilig voel binnen de praktijk in hoe ik ben en hoe ik me voel.
Zeer deskundig, vriendelijk, wist de beperking duidelijk uit te leggen. Verder gaf ze goede oefeningen voor thuis. Manuele therapie wist ze gelijk de zenuwen, pijnpunten direct te...Zeer deskundig, vriendelijk, wist de beperking duidelijk uit te leggen. Verder gaf ze goede oefeningen voor thuis. Manuele therapie wist ze gelijk de zenuwen, pijnpunten direct te behandelen. Monitoren van de voortgang en de therapeute wist mij gerust te stellen. Complimenten voor mevr. Kuipers
Hinskens -Simons MGW
De behandelingen zijn volgens het doel
Jan Leenders
Vaardigheid en kennis van zaken, cliënt vriendelijkheid. Serieuze aandacht voor cliënt/ patiënt.