Vlotte fysiotherapeut, duidelijk besproken wat ze ging doen. Verstand van zaken. Goed resultaat. Mocht het weer nodig zijn, kom ik graag bij haar terug.
C.H. Langenberg
Fleur is voor haar jonge leeftijd zeer professioneel. Zeer kundig in haar adviezen. Neemt alle aspecten van het lichaam hierin mee (mentaal en fysiek) en niet alleen het verminderen van de fysieke...Fleur is voor haar jonge leeftijd zeer professioneel. Zeer kundig in haar adviezen. Neemt alle aspecten van het lichaam hierin mee (mentaal en fysiek) en niet alleen het verminderen van de fysieke pijnklacht. Ze is direct en open in haar communicatie waardoor je je gelijk op je gemak voelt. Ik kan haar dan ook ten zeerste aanbevelen.
Vivian Govers
Professioneel, duidelijke adviezen en prettig in de omgang.
Veel kennis van zaken en nauw betrokken bij de patiënt
Vakkundig
Persoon maakt rustige indruk. Luistert goed, legt oefeningen goed uit.Past manuele therapie toe. Ik denk dat dit goed was. Losmaken van spieren en pijnlijke punten opzoeken.
Toos Van kessel
Vriendelijke en ze heeft mij goed van de pijn afgeholpen een dikke 10 waard
Correcte houding, duidelijke uitleg
De behandeling wordt goed afgestemd op hetgeen haalbaar is. Vriendelijk, deskundig en luistert goed.
We konden gemakkelijk praten en de behandelingen hebben goed geholpen.