Indien behandeling nodig is van dezelfde klachten die ik heb ervaren. Ik denk echter dat een andere fysiotherapeut ook tot resultaat zou kunnen komen. Dus aanbeveling is meer in 'algemene zin'. Ik...Indien behandeling nodig is van dezelfde klachten die ik heb ervaren. Ik denk echter dat een andere fysiotherapeut ook tot resultaat zou kunnen komen. Dus aanbeveling is meer in 'algemene zin'. Ik zou behandeling aanbevelen van een specialist.
De duidelijkheid over de situatie van mij en mijn klachten.
Kundig helder in communicatie pakt door en is amabel
Juul Schuman
Erg aardig, professionele en fijne behandeling en instructies om thuis oefeningen te doen. Fijne sfeer.
Er wordt goed geluisterd, samen kijken wat de fysio kan doen en wat ik als patiënt van de behandeling verwacht. Deskundige en goed begrijpelijke uitleg.
Fijne duidelijke uitleg en goede tips.
Miriam leenen
Goede uitleg, rustig werken, voor mijn situatie refrein resultaat, kan denk ik ook niet meer verwachten.
Klantvriendelijk en gedecideerd
De behandelingen waren effectief en afwisselend en gericht op het hockeyen, met het doel dat ik weer zo snel mogelijk kan gaan sporten. Top!