Buitengewoon deskundig en weet dat ook goed over te brengen.

Ik ben zeer te spreken over de fysiotherapeut die mij behandeld heeft. Ik vraag wanneer ik opnieuw een behandeling nodig heb ook om dezelfde therapeut.

Hij nam de tijd en aandacht voor mijn probleem. Prettige persoon om mee te praten. Fijne behandelingen gehad.

HJ Rauwerdink

Deskundig, van vele markten thuis. Luistert goed, geeft goede adviezen.

Ik ben al ruim 20 jaar bij dezelfde therapeut en we kennen elkaar door en door. Hij is zeer kundig, vraagt altijd goed door en weet precies wat te doen bij mijn klachten. Daarnaast heeft hij ook... Ik ben al ruim 20 jaar bij dezelfde therapeut en we kennen elkaar door en door. Hij is zeer kundig, vraagt altijd goed door en weet precies wat te doen bij mijn klachten. Daarnaast heeft hij ook humor, iets wat ik zeer waardeer en ook belangrijk vind. Hij ziet ook de mens als persoon, niet alleen de klachten. Een topfysiotherapeut die ik ook regelmatig aanbeveel bij anderen.

De behandeling is effectief, gericht op de persoon, professioneel en deskundig

Duidelijke uitleg van de oefeningen en een goede opbouw om weer terug te kunnen naar het hardlopen

Deskundig, vriendelijk en al vele jaren plezierige steun voor mijn gezondheid.

Hij luisterde goed naar mij en wat mijn doel was. En hielp mij om dat doel te behalen