Duidelijk en helder in uitleg, kundig, goede communicatie, vriendelijk, geduldig, stimulerend en ik merk ook duidelijk fysieke vooruitgang door de behandeling.
Kundig en vriendelijk
Goede communicatie. Duidelijke uitleg over de aard van de blessure. Goede onderbouwde oefenstof
Lyon
Zeker betrokken met mijn herstel na nekhernia
De luisterende oor en advies ,zijn professionele hulp"psycholoog" ...jammer genoeg kreeg hij geen dubbele salaris Ik ben zeer tevreden dat hij ook in de corona tijden positief vol energie voor...De luisterende oor en advies ,zijn professionele hulp"psycholoog" ...jammer genoeg kreeg hij geen dubbele salaris Ik ben zeer tevreden dat hij ook in de corona tijden positief vol energie voor ons klaar staat. Bedankt nogmaals aan de hele team
Deskundig, enthousiast, vriendelijk
Oppervlakkig probleem is opgelost, minder vertrouwen in de oplossing van de kern van het probleem
Bij kennussen of familie .
Ik ben nu 3.5 jaar in behandeling bij Olaf van der Zanden. ik word hier perfect in begeleid. Zowel in fysiek als op mentaal vlak! Kort samengevat: een prima fysiotherapeut.
Deskundige behandeling met goede afspraken in de vooruitgang.