Iris

Ben altijd fijn geholpen.
Mijn vragen konden altijd op een goede manier worden uitgelegd.
Ik heb bijna geen last meer van de klachten waar ik voorheen beperkt was op het werk

De deskundigheid en betrokkenheid is goed. Ik vind het goed dat de uitleg goed gegeven word over de situatie waar ik als patiënt met mijn klachten te maken had.

Kanters Leon

Ik vind om een fysotechnisch moeilijk een oordeel te geven ik heb er zelf geen verstand van.
Ik zelf ben heel tevreden hoe het gegaan is

Janssen

Ik ben bijzonder te spreken over de voortvarendheid van de behandeling door mevrouw Jones-Buijs. Ze was betrokken en gaf daarnaast goede tips, welke oefeningen ik thuis kon doen. Ik heb de... Ik ben bijzonder te spreken over de voortvarendheid van de behandeling door mevrouw Jones-Buijs. Ze was betrokken en gaf daarnaast goede tips, welke oefeningen ik thuis kon doen. Ik heb de behandeling als bijzonder prettig ervaren.

Redelijk tevreden is iets anders dan enthousiast, ik zou niet zeggen "daar moet je naar toe, dat is echt een heel goede fysio."

Monique Reijnders

Zeer duidelijk in uitleg. En wat ik aan blessure had. En uiteindelijk ook goed geholpen. En weer beter. Top fysiotherapeut

Lisette Poell

Gehoord en begrepen worden.
Gehoord en begrepen worden.
Deskundig, professioneel, nieuwsgierig, gaat op zoek naar de bron. Ziet/legt verbanden bij complexe klachten en kan dit in begrijpelijke taal uitleggen aan patiënt.Vriendelijk.

H.A. van Nijmweegen

De therapeut is duidelijk met de handelingen die hij gaat doen en hij spreekt duidelijk.