Doordat je als client vooraf een vragenlijst in moet vullen, kan de therapeut direct to the point komen. Dit scheelt heel veel tijd. Verder krijg ik heldere uitleg over wat er gaande is, hij kan in...Doordat je als client vooraf een vragenlijst in moet vullen, kan de therapeut direct to the point komen. Dit scheelt heel veel tijd. Verder krijg ik heldere uitleg over wat er gaande is, hij kan in simpele of moeilijke termen uitleggen hoe processen werken in je lichaam en ook wat je wel of niet moet doen na de behandeling. Bovendien had het effect en dat is wat ik natuurlijk wil. Deskundigheid is hoog.
Prima in orde
Fysiotherapeut , zeer kundig en menselijk! Heel zeker aan te bevelen indien nodig!!
Je voelt je serieus genomen en veilig bij hem. Hij is zeer betrokken en deskundig.
Voor oncologische patiënten die oedeemtherapie nodig hebben, daar is zij in gespecialiseerd.
Veel aandacht, grote vriendelijkheid en vooral bereidheid om van alles te bedenken wat zinvol is: grote afwisseling. De sfeer is uitstekend.
Een open man. Die een goed luistert naar mijn probleem. En goede adviezen geeft.
Als andere mensen mij hierover vragen
Nvt
E. Janssen
Luistert altijd goed naar mijn klachten en behandeld deze zeer deskundig.