Mijn klachten zijn niet over, als iemand een fysio voor bijv dryneedling zou zoeken, dan zou ik deze aanbevelen.
Fijne fysiotherapie praktijk. Werd snel geholpen en het inplannen van de afspraken was ook makkelijk door de openingstijden.
Zeer professionele, patiëntgerichtr en empatische manueel therapeut. Ook bij vorige behandelingen hoge kwaliteit van zorgverlening.
hubertus
Ik vind bij deze praktijk alle terapeuten super bekwaam
Bij mijn eerste consult had ik direct de indruk dat mijn begeleider na het beluisteren van mijn verhaal en het daarop volgend lichamelijk onderzoek precies wist wat er aan de hand was. De oefeningen...Bij mijn eerste consult had ik direct de indruk dat mijn begeleider na het beluisteren van mijn verhaal en het daarop volgend lichamelijk onderzoek precies wist wat er aan de hand was. De oefeningen en het advies wat ik van hem kreeg om met mijn blessure om te gaan resulteerde in een wekelijkse vooruitgang. Mijn klachten zijn al fors afgenomen en ik weet nu wat ik wel- en beter (nog) niet kan doen tijdens het sporten.
E Daniels- Kneepkens
Hij doet alles perfect en heeft altijd een luisterend oor. ben zeer tevreden over hen.
sorrie dat ik deze e"mail over het hooft gezien heb!
Is erg betrokken en neemt je klacht serieus en is deskundig
Het was een voetbalblessure. De achterliggende sportkennis van de FT en het koppelen van de blessurebehandeling en voetbal maakt het voor mijn zoon makkelijk en enthousiast te volgen. Zijn tips en...Het was een voetbalblessure. De achterliggende sportkennis van de FT en het koppelen van de blessurebehandeling en voetbal maakt het voor mijn zoon makkelijk en enthousiast te volgen. Zijn tips en aanwijzingen waren zeer relevant en ook nog eens leuk om te horen.
Prettige behandeling, serieus. Snelle beschikbaarheid, ook in vakantie periodes Schone mooie praktijk, goed bereikbaar