Cynthia

Leuke spontane fysiotherapeute. Professioneel, kundig, voelde me vertrouwd en op mijn gemak. En ze heeft me goed kunnen behandelen.

n.v.t.

Voor de eerste keer veranderd van therapeut , iets wat mij 100% is bevallen.

Marion Houtappel

De therapeutheeft mij een perfect advies gegeven wat betreft de oefeningen die ik thuis kan doen en mij heel goed gemasseerd zodat de klachten snel minder werden en uiteindelijk wegbleven. De therapeutheeft mij een perfect advies gegeven wat betreft de oefeningen die ik thuis kan doen en mij heel goed gemasseerd zodat de klachten snel minder werden en uiteindelijk wegbleven.
Bovendien vind ik de therapeut een prettig persoon.

Esther

Ik werd gehoord en serieus genomen. De fysiotherapeute was erg vriendelijk en sociaal.

Ria Heijkers-Moonen

Omdat ze deze gewoon heeft verdiend, qua behandeling en persoonlijkheid.

Martje de Monte

Een kundige, prettige professionele fysiotherapeute waar ik me op mijn gemak voel en die de tijd neemt en door de juiste vragen tot de kern komt. Waardoor proces, eventuele belemmering en... Een kundige, prettige professionele fysiotherapeute waar ik me op mijn gemak voel en die de tijd neemt en door de juiste vragen tot de kern komt. Waardoor proces, eventuele belemmering en behandeling duidelijk zijn. Goede eenvoudige oefeningen die goed resultaat boeken.

frank

Fabienne heeft een oprechte interesse, goede behandeling, zeer effectief en to the point.
Toont kundigheid tijdens behandeling en geeft op elke vraag een onderbouwd antwoord.
Ik ben erg...
Ik ben erg tevreden. Thanks !!

Jeanine

Ze verstaat haar vak en behandelt me goed en netjes. Dat er maar een lichtere verbetering komt is door mijn lichaam
En niet door de fysiotherapeute.