Ik kan altijd terecht als er iets is ook op het laatste moment wat erg prettig is. Wordt altijd goed geholpen en ben vaak langdurig van mijn klachten af.
Ad Schuurmans
Vriendelijk en gericht op stabilisatie en mogelijke vooruitgang.
Super vriendelijk en behulpzaam. Kreeg nuttige tips, o.a. spieren masseren met een tennisballetje. Magnesium olie inmasseren. Behandeling voorlopig stopzetten. Mocht het toch nog nodig...Super vriendelijk en behulpzaam. Kreeg nuttige tips, o.a. spieren masseren met een tennisballetje. Magnesium olie inmasseren. Behandeling voorlopig stopzetten. Mocht het toch nog nodig zijn, opnieuw contact opnemen.
Goede behandeling en begeleiding
Als iemand klachten heeft die passen bij de expertise
Luistert goed, toont begrip, legt oefeningen goed uit, ook waarom en waarvoor.
Oor voor mijn klachten en in samenspraak behandeling opstellen
Al jaren bij Daan, gewoon uitstekend! Deskundig, vriendelijk en hij ouwehoert ook leuk.
John van Doremalen
Hij ging echt op zoek naar de kwaal en kwam met adviezen na een zoektocht wat de kwaal was. Ook verschillende oefeningen voor thuis
Tijdens de behandeling zijn enorm veel mogelijke technieken en behandelmethoden gebruikt. Ik heb apparaatjes geleend, nieuwe apparatuur mogen helpen ontdekken als testpersoon. Met name de...Tijdens de behandeling zijn enorm veel mogelijke technieken en behandelmethoden gebruikt. Ik heb apparaatjes geleend, nieuwe apparatuur mogen helpen ontdekken als testpersoon. Met name de holistische blik en de daarbij behorende open benadering van mijn klachtenbehandeling, maken dat ik zo enthousiast ben over deze praktijk.