Hij luistert goed, maakt ook een praatje over thuis situatie en vraagt de volgende keer hoe gaat met ...... Ook samen de klachten goed bespreken en of ik met een bepaalde behandeling het eens...Hij luistert goed, maakt ook een praatje over thuis situatie en vraagt de volgende keer hoe gaat met ...... Ook samen de klachten goed bespreken en of ik met een bepaalde behandeling het eens was.
Erica van Dulmen
De deskundigheid die ze uitdraagt en de gesprekken die ze steeds met je voert ook al is dit in groepsverband. Ook zie ik regelmatig dat ze deelneemt aan Scholings en herhalingsmomenten.
Praktijk lijkt wel een buurthuis
Er wordt goed geluisterd en navraag gedaan hoe het met je gaat!
De voor mij juiste behandeling gekregen. Snel een afspraak gekregen. Vervanging snel geregeld bij vacantie. Alles klopte.
Nvt
Aardig en kundig personeel
Neen
Sjef Timmermans
Als het eventueel ter sprake zou komen. Maar mijn geheugen is slecht dus de kans dat dat gebeurt is eigenlijk toch wel klein. Ik zou waarschijnlijk niet meer op de naam van de fysiotherapeut komen.