Jolanda Klijn

Haar duidelijk uitleg waarvoor de oefeningen goed zijn. Ze is spontaan. Geeft ook oefeningen mee. Ze legt het doel goed uit. Het is dus fijn om vooruitgang te zien. En ze geeft duidelijke tips... Haar duidelijk uitleg waarvoor de oefeningen goed zijn. Ze is spontaan. Geeft ook oefeningen mee. Ze legt het doel goed uit. Het is dus fijn om vooruitgang te zien. En ze geeft duidelijke tips waarmee ik iets kan.

Elsbeth Hoyer-Vugts

De fysiotherapeut is zeer deskundig. Heeft een goede luisterhouding en geeft duidelijke uitleg over de behandeling.
Hij straalt rust uit, is vriendelijk en heeft gevoel voor humor. Hij...
Hij straalt rust uit, is vriendelijk en heeft gevoel voor humor. Hij behandelt de cliënt met zorg en respect.

Ze neemt de cliënt serieus, goede intake, goede combinatie van therapie in het zwembad en in de zaal, altijd vriendelijk.

Hij is zeer kundig en rustig. Dat ervaar ik als zeer prettig

Erol

Ik heb zeer tevreden met met mijn therapeut omdat ze zo ontzettend haar best doet voor mij om van mijn klachten te helpen ( Suzanne Post)

Fijn en rustig persoon die weer waar hij het over heeft. Zeer professioneel

Indien iemand in mijn omgeving aangeeft dezelfde klachten te hebben, maar nog geen behandeling heeft gekozen.

Als mensen een minder fysio nodig hebben. Ik kreeg ook snel snel contact en kon heel snel terecht

Tamara van Delft

Aardig sociaal en luisterde goed en wist wat hij deed.
Super