Als ik mensen met de zelfde klachten kan adviseren
Daan is een vriendelijke gezellig professionele fysiotherapeut geeft goed uitleg wat die doet en wat de plannen zijn verstaat zijn vak
Gezellig persoon fijn om samen te werken aan je herstel
Eva van Son
Ik heb 3 behandelingen gehad voor een probleem in mijn schouder. De eerste twee afspraken hebben niks gedaan. Had natuurlijk oefeningen meegekregen, maar de pijn bleef en werd niet goed onderzocht....Ik heb 3 behandelingen gehad voor een probleem in mijn schouder. De eerste twee afspraken hebben niks gedaan. Had natuurlijk oefeningen meegekregen, maar de pijn bleef en werd niet goed onderzocht. Een assumptie werd gemaakt, dat het iets met mijn schouderkom was (Mag natuurlijk wel betalen voor deze twee behandelingen, die niks hebben uitgemaakt en dat voelt niet goed en daarom totaal niet aanbeveelbaar)
Derde behandeling had ik een andere behandelaar, en er werd dit keer wel meteen een echo gemaakt om het probleem beter te kunnen onderzoeken. Uit de echo bleek dat het helemaal los stond van de schouderkom, waar de eerste behandelaar twee behandelingen op had gefocust. Erg teleurgesteld in de eerste twee behandelingen. Wel tevreden met de derde behandeling, maarja, dat was weken later nadat ik de pijn had geconstateerd. Daarom, slechte ervaring en niet aanbeveelbaar.
Ze denkt met je mee en geeft goede adviezen.
Zeer deskundig
Ninetta
De vriendelijke, kundige maar ook zeker de empathiesche benadering maakt dat ik deze aanbeveling zeker zou doen.