Als ik mensen met dezelfde klachten spreek die misschien ook baat hebben ij de manier waarop het bij mij is aangepakt.
Goede communicatie en begeleiding
Mark
Omdat niks geforceerd gaat. Er goed geluisterd wordt. En adequaat handelen indien ik angstig ben voor terugval of in mijn geval ook lage saturatie. Eerlijke adviezen en tips.
Voor ons jochie van toen 3bijna4 is het fijn geweest ik mocht niet meer mee naar binnen hij kon het zelf wel oefeningen ed zijn niet nodig geweest. Hij klaagt nu niet meer over pijn tijdens het...Voor ons jochie van toen 3bijna4 is het fijn geweest ik mocht niet meer mee naar binnen hij kon het zelf wel oefeningen ed zijn niet nodig geweest. Hij klaagt nu niet meer over pijn tijdens het lopen lastig wat er wel/niet aan de hand zou zijn maar hij heeft het als prettig ervaren en dat is het belangrijkste
José Rozendaal - de Kort
Als iemand een behandeling tegen hielspoor nodig mocht hebben. Bij mij heeft het helaas niet het gewenste effect gehad.
J.A.lesage Braat
Vriendelijk en kundig
Yvonne van Wanrooij
Zeker de betrokkenheid van Wendy en mee denken .
Anton Biemans
Deskundigheid + er niet om heen draaien + gezellig
Suzanne is heel rustig, luistert goed en geeft goede tips.
Ze blijven een methode te vinden om de pijn te verlichten