Serieus wanneer dat moet ! Luisteren / en mij met respect behandelen
Als mensen schouderklachten hebben
Contact persoon Wendy van Lexmond. Hele ervaren en professionele indruk, heel prettig contact. Alles in overleg, gaf me een heel tevreden gevoel.
De fysiotherapeut luistert goed naar de klachten en past oefeningen daar op aan. Ze motiveert mij om de oefeningen goed uit te kunnen voeren en om als het kan een stapje verder te gaan. Ze geeft mij...De fysiotherapeut luistert goed naar de klachten en past oefeningen daar op aan. Ze motiveert mij om de oefeningen goed uit te kunnen voeren en om als het kan een stapje verder te gaan. Ze geeft mij goede adviezen. Dit bevordert bij mij het herstel.
Keet
Daan is erg aardig en kundig
Deskundig, helpt goed, leuk contact
Als iemand een fysiotherapeut nodig heeft. Duh.
N Carter
Prettig in contact, denkt mee in het belang van onze zoon en ze gaf ruimte voor wat hij daar graag wil doen. ik weet verder niet zoveel van de inhoud maar als ik er naar zou vragen krijg ik helder...Prettig in contact, denkt mee in het belang van onze zoon en ze gaf ruimte voor wat hij daar graag wil doen. ik weet verder niet zoveel van de inhoud maar als ik er naar zou vragen krijg ik helder antwoord.
Ik zou mijn fysiotherapeut anbevelen omdat is hij goed , en ik voel me zo beter met die behandeling.