Bianca Burgerhout

Goed luisteren en passende aanpak. dry needling nieuw voor mij, maar erg effectief. Top!

Ik merk dat mijnklachten blijven ook daarnaik zie weinig vooruitgang nu effe

We hebben praktische tips gekregen hoe we onze zoon kunnen helpen met zitten/kruipen en optrekken. Dit is ook gelijk in een gesprek teruggekoppeld aan de kinderopvang, zodat ook zij dit gelijk... We hebben praktische tips gekregen hoe we onze zoon kunnen helpen met zitten/kruipen en optrekken. Dit is ook gelijk in een gesprek teruggekoppeld aan de kinderopvang, zodat ook zij dit gelijk hebben kunnen toepassen.

Hoge frequentie in klachtenbestrijding.
Juiste aanpak en behandeling

J. Schalken

Zeer goede begeleiding door Meindert. Een prettige persoonlijkheid en in mijn ogen erg kundig. Zonder doktersbriefje herkende hij mijn heupprobleem (artrose). Mijn klachten zijn middels behandeling... Zeer goede begeleiding door Meindert. Een prettige persoonlijkheid en in mijn ogen erg kundig. Zonder doktersbriefje herkende hij mijn heupprobleem (artrose). Mijn klachten zijn middels behandeling ter plaatse (massage/rekken) en met voorgeschreven oefeningen voor 95% verholpen. Zeer aanbevolen.

Ik zou Daan Bongers altijd aanbevelen.
Zowel qua professionaliteit als qua communicatie.

Hanneke Hormann

Meindert is een introvert persoon en ik houd meer van wat gezellig kletsen tijdens de behandeling. Vandaar.

Nienke Knuivers

Ik voel dat er met aandacht gekeken wordt naar het beter maken van de klachten en hier de behandeling ook op aangepast/ingezet word.

Omdat ze goed naar mijn verhaal luisteren en daar de behandeling op hebben aangepast.