Jessy

Het is een praktijk waarbij gekeken wordt naar de klacht en hoe deze op korte termijn zo efficiënt mogelijk kan worden opgelost door behandeling in de praktijk én door zelfmanagement. Daarnaast zijn... Het is een praktijk waarbij gekeken wordt naar de klacht en hoe deze op korte termijn zo efficiënt mogelijk kan worden opgelost door behandeling in de praktijk én door zelfmanagement. Daarnaast zijn alle therapeuten stuk voor stuk super vriendelijk en bekwaam

Fijne betrokken fysiotherapeut. Met name de dry needling is een efficiënte behandelmethode.

Prima begeleiding voor mensen met kanker. Ik heb er zeer veel aangehad

De fysiotherapeut is erg betrokken en denkt mee en doet zijn uiterste best om mij van de klachten af te helpen. Dat ik een 6 geef op de vraag van het effect van de behandeling ligt niet aan de... De fysiotherapeut is erg betrokken en denkt mee en doet zijn uiterste best om mij van de klachten af te helpen. Dat ik een 6 geef op de vraag van het effect van de behandeling ligt niet aan de fysiotherapeut, maar aan mijn klachten, die lastig te behandelen zijn en dan wel en dan minder effect heeft, helaas.

Ingrid

Wendy heeft echt gekeken naar mij als persoon en wat er in mijn leven past, zodat het voor mij ook haalbaar is en ik het ook kan volhouden. Daarbij heeft zij niet naar de 'standaard' oplossing... Wendy heeft echt gekeken naar mij als persoon en wat er in mijn leven past, zodat het voor mij ook haalbaar is en ik het ook kan volhouden. Daarbij heeft zij niet naar de 'standaard' oplossing gekeken, maar een minder voor de hand liggende oplossing maar waarmee ook goede resultaten behaald kunnen worden. Top dat er op die manier is meegedacht. Ik voelde me ook heel erg begrepen door Wendy.

Betrokken, zeer deskundig, enthousiasmeert, bewaakt, niet afstandelijk, een zeer prettige persoonlijkheid.
Top!

Zeer vakkundig en goede, duidelijke en persoonlijke begeleiding en uitleg

Duidelijk, prettige omgang, klachten goed aangepakt