De serieuze en deskundige aanpak van het probleem. Tevens werden de oefeningen ( animatie ) voor thuis via mail gestuurd wat ik heel fijn vond.
Zeer bekwaam, erg betrokken, gaat voor zo goed mogelijk resultaat en erg vriendelijk
Aad Zwager
Kennis en kunde, bekend met diverse technieken die bij kunnen dragen aan oplossen van de klacht(en)
Zijn deskundigheid, goede overleg en adviezen Werken met diverse apparatuur
Irma Meijs-van Laarhoven
Ik vind dat er serieus met mijn klachten wordt omgegaan en mijn fysiotherapeut zoekt altijd naar oplossingen en mogelijkheden ter verbetering van mijn klachten. Verder voel ik me er altijd erg op...Ik vind dat er serieus met mijn klachten wordt omgegaan en mijn fysiotherapeut zoekt altijd naar oplossingen en mogelijkheden ter verbetering van mijn klachten. Verder voel ik me er altijd erg op mijn gemak. Het inlevingsvermogen dat ze toont voelt oprecht en doet je goed waardoor je ook makkelijker vooruit komt in je herstel!
Flexibel qua tijden, vakbekwaam.
Marianne Hurkmans Blom
Kundig, vriendelijk en goed resultaat van de behandeling
hulsenboom
Vraagt naar de klachten, legt dan behandelplan uit, en stelt samen een einddoel op.
B en van Delft
Door de deskundigheid van de mensen die er werken en oefeningen die doormiddel van video worden uitgelegd.