Ik kom al heel veel jaren bij Zorgplaza bij dhr Daan Bongers en hij is zéér kundig en heeft mij al héél véél jaren geholpen met verschillende klachten , vriendelijk to the point en zéér kundig
Bij bekenden!
Goede behandeling en prettig in de omgang.
Prettige en deskundige begeleiding, persoonlijk en professioneel
Ik ben vanaf februari 2011 onder behandeling bij ZorgPlaza. Als ik niet tevreden zou zijn was ik al lang overgestapt naar een andere fysiotherapeut.
olleke
De kennis maar ook de rust waarmee dit overgebracht en duidelijk gemaakt wordt
Leeuw
Ze heeft altijd een luisterend oor,en legt zoveel mogelijk uit.
M Noorlander
Uiteraard als iemand last heeft waarbij ik het vermoeden heb dat een fysio hier, daar iets mee kan. Ook al is mijn last verre van over en verwacht ik binnenkort toch weer terug te moeten. Ik...Uiteraard als iemand last heeft waarbij ik het vermoeden heb dat een fysio hier, daar iets mee kan. Ook al is mijn last verre van over en verwacht ik binnenkort toch weer terug te moeten. Ik weet dat wat er is gedaan verlichting gaf..
Om dat hij en zij heel goed uit legde wat hij thuis moest doen
C van Ruth
Doordat ik me gehoord voelde en er serieus naar het probleem gekeken werd. Er is (schriftelijk) overleg geweest met mijn behandelend arts in het ziekenhuis en de fysio over de behandeling. Ik heb...Doordat ik me gehoord voelde en er serieus naar het probleem gekeken werd. Er is (schriftelijk) overleg geweest met mijn behandelend arts in het ziekenhuis en de fysio over de behandeling. Ik heb aanwijzingen en tools gekregen om thuis of in de sportschool oefeningen te doen die de pijn verlichten. Dat heeft allemaal goed gewerkt.